Secții comasate la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu

0
221

Conducerea Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu a crescut numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus restrângând o parte secțiile spitalului. Decizia vizează structurile al căror indice de eficiență a fost cel mai mic pe trimestru trei al anului in curs.

“Cresterea numarului de cazuri de pacienti infectati cu SARS COV-2 atat la nivel national cat si la nivel local necesita o abordare dinamica in ceea ce priveste alocarea paturilor pentru pacientii suspecti si pacientii pozitivi. Dret urmare in urma sedintei consiliului medical al SJU Targu Jiu s-a luat decizia relocarii temporare a unor sectii, prin vot liber exprimat. Aceasta masura care are ca scop cresterea numarului de paturi din zona tampon pentru pacientii suspecti de infectie cu Coronavirus de la locatia de pe strada Tudor Vladimirescu, obtinandu-se astfel aproximativ 20 de paturi noi:

  • Relocarea (temporara) sectiei de Balneofiziokinetoterapie
  • Comasarea (temporara) sectiilor de Oftalmologie si ORL
  • Relocarea (temporara) sectiei de Oncologie in cadrul sectiei de oftalmologie. Deciziile de relocare si comasare au fost luate in baza indicelor de eficineta al sectiilor in cel de-al treilea trimestru al anului 2020, acesta fiind de 16,93% pentru Oftalmologie, 18,57% ORL, 36,89% Oncologie si 26,75% sectia de Balneofiziokinetoterapie”, a transmis conducerea Spitalului Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here