Spitalul Județean caută să angajeze fără concurs 10 infirmieri și brancardieri

0
639

Unitatea de Primiri UrgenteSpitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează fără concurs șapte infirmieri și trei brancardieri. Posturilmier sunt la cele mai grele secții din această perioadă: la ATI 1, unde sunt internați bolnavii de COVID-19, și la Secția de Boli Infecțioase. De asemenea, se caută brancardieri tot pentru posturile de la secția ATI COVI-19 și la Camera de Gardă de la Boli Infecțioase.

Condițiile de studii sunt minime sunt absolvirea de școală generală, dar se cere ca infirmierii să aibă vechime de cel puțin șase luni. De asemenea, candidații trebuie să aibă cursuri acreditate absolvite.

„În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu. Data susținerii probei practice / interviu va fi publicată pe site-ul unității noastre, odată cu rezultatele selectării dosarelor. În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba practică/interviu“, se arată în anunțul postat pe site-ul spitalului.

Contestațiile se soluționează în cel mult o zi

Candidații nemulțumiți pot depune contestații în termen de patru ore de la afișarea rezultatelor. Soluționarea contestațiilor va fi făcută în termen de o zi de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here