2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSănătateSpitalul Județean de Urgență mai are nevoie de încă doi medici la...

Spitalul Județean de Urgență mai are nevoie de încă doi medici la Secția ATI COVID-19

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are nevoie de încă doi medici cu specializarea de terapie intensivă pentru a putea să facă față numărului mare de pacienți cu COVID-19, care sunt internați cu simptome severe la ATI. Conducerea

„Secțiile de ATI sunt foarte aglomerate în ultima perioadă și paturile au fost cam în permanență ocupate în totalitate. Personalul medical este foarte solicitat în această perioadă deoarece sunt foarte multe cazuri. Personalul medical este epuizat, deoarece volumul de activitate este foarte mare. Am făcut o adresă către Centrul Județean de Coordonare și încercăm să aducem încă doi medici cu specializarea ATI, care să își desfășoare activitatea la secția de Boli Infecțioase de pe strada Alexandru Ioan Cuza“, a precizat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență .

18 medici ATI își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Județean

În prezent, 18 medici cu specializarea ATI își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. „Am trimis solicitarea către Centrul Județean de Coordonare, care o direcționează către Departamentul pentru Situații de Urgență și sunt repartizați prin ordin al secretarului de stat Raed Arafat. În momentul de față avem 16 medici ATI la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, la care se adaugă alți doi medici care au fost repartizați prin Ordin de Ministru pentru a lucra în această perioadă“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -