Trei gorjeni infectați cu SARS-CoV-2 au decedat. Peste 30 de noi bolnavi cu COVID-19

0
184

 

Trei gorjeni infectați cu SARS-CoV-2 au decedat de ieri și până astăzi. Toți sunt persoane vârstnice care sufereau și de alte afecțiuni grave.

„De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au mai fost înregistrate trei decese: bărbat în vârstă de 73 ani – comorbidități: boală cronică renală stadiul V, în program de hemodializă, insuficiență cardiacă și obezitate gradul II;- bărbat în vârstă de 75 ani – comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și fibroză pulmonară; – femeie în vârstă de 79 ani- comorbidități: diabet zaharat tip I, neoplasm mamar stâng operat și hipertensiune arterială;      De asemenea, peste 30 de teste efectuate au fost pozitive“, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

31 de teste au fost pozitive

De asemenea, peste 30 de gorjeni s-au îmbolnăvit cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. „De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7055 teste, din care 133 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 31 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:- 29 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj; două teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private“, se mai arată în comunicatul de presă.

Alin Petre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here