Un cunoscut cadru universitar din Târgu Jiu, răpus de COVID-19

0
1654

Liliana Luca, un cunoscut cadru universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu și fost consilier local din partea PSD, a decedat în această dimineață, ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2.

Aceasta activa în cadrul Facultății de Inginerie, unde era cancelar. Liliana Luca avea gradul didactic de profesor universitar doctor.

Cadrul didactic se afla în spital de săptămâna trecută. Ea a ajuns la spital cu o saturație de oxigen de 60 la sută. Aceasta ar fi fost transferată la un spital din București, după ce starea ei s-a agravat. Liliana Luca era intubată, dar în ciuda eforturilor medicilor nu i s-a mai putut salva viața. Aceasta avea, în plus, și unele probleme de sănătate. Ea nu se vaccinase pentru că avea o boală autoimună. În schimb, Liliana Luca își lua toate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus.

Potrivit lui Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al Universității „Constantin Brâncuși“, Liliana Luca a fost unul dintre primii angajați ai universității din Târgu Jiu.

Mesaj din partea PSD Gorj

Conducerea PSD Gorj a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Vestea morții neașteptate a prof. univ. dr.  Liliana Luca a picat ca un trăsnet peste noi toți.

Sincere  condoleanțe familiei îndoliate  și Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a transmis PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here