spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăSocialÎn 2015, Bursa locurilor de muncă pentru Spania

    În 2015, Bursa locurilor de muncă pentru Spania

    Bursa locurilor de muncă, şansa unui job! Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a anunţat că va organiza pentru prima dată la Târgu-Jiu, la începutul anului 2015, Bursa locurilor de muncă pentru Spania. Nu mai puţin de 800 de locuri de muncă vor fi puse la bătaie, joburile adresându-se doar femeilor.

    Veste bună pentru târgujiencele care vor să muncească în străinătate. În luna ianuarie a anului viitor acestea vor avea ocazia să participe la o bursă a locurilor de muncă pentru Spania. AJOFM Gorj organizează pentru prima dată un astfel de târg, fiind disponibile 800 de locuri de muncă pentru sectorul agricol din Spania, joburile fiind adresate exclusiv femeilor. „Am făcut demersurile necesare şi am obţinut aprobarea pentru a desfăşura şi a organiza Bursa locurilor de muncă pentru Spania, pentru cele 800 de locuri de muncă din Spania în luna ianuarie la Târgu-Jiu. Sunt 800 de locuri pentru munci necalificate în agricultură, la cules de căpşuni şi ne bucurăm că oferim şansa femeilor din Gorj să participe la o bursă organizată chiar în Târgu-Jiu”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

    Salarii de peste 800 de euro

    Directorul instituţiei a anunţat că salariile vor pleca de la 800 de euro, în funcţie de postul obţinut de fiecare. „Vor fi contracte începând cu 15 februarie pe o perioadă determinată de trei luni. Salariile vor fi în jur de 800-900 de euro”, a precizat Romeo Chiriac.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: