400 de tichete sociale, oferite motrenilor pentru sărbătorile pascale

0
14

Motrenii cu o situație financiară dificilă vor avea parte de o surpriză din partea autorităților locale. Pentru ca sărbătorile de Paști să nu treacă neobservate, municipalitatea a aprobat alocarea unor tichete sociale în valoare de 50 de lei. De ajutor vor beneficia 400 de cetățeni ai orașului Motru.

În acest an, edilul Gigel Jianu îl va ajuta pe iepuraș să ajungă la săracii din Motru. Primarul susține că i s-a propus acordarea acestor tichete și, deși bugetul unității nu suportă această cheltuială, printr-o rectificare bugetară a reușit să acopere costurile acordării acestor tichete astfel încât și motrenii cu o situație financiară precară să aibă parte de sărbători frumoase. „Chiar dacă în urmă cu mai puțin de două luni s-a votat bugetul și abia am reușit să închidem acest buget, dat fiind vorba de persoane aflate în dificultate, am găsit soluția și vom rectifica bugetul astfel încât să putem acorda și aceste tichete sociale persoanelor care au nevoie de ajutor. Tichetele au valoare de 50 de lei si vom oferi 400 de tichete celor mai sărace familii din oraș pentru ca și ei să-și permită pentru masa de Paște un cozonac și o friptură”, a declarat edilul din Motru.

Propunerea viceprimarului, acceptată de primar

Propunerea de a acorda aceste tichete a venit din partea viceprimarului Cosmin Morega care nu a găsit însă și sursa de finanțare. Din ce se pare, securea războiului începe să fie îngropată de cei doi șefi din primăria Motru, Gigel Jianu fiind cel care a făcut primul pas. „Având asistența socială în subordine am inițiat acest proiect de hotărâre pentru acordarea acestor tichete sociale cu ocazia sărbătorilor pascale. Chiar am avut o discuție cu domnul primar pentru a avea timp să demarăm procedura de achiziție a acestor tichete ulterior să le acordăm persoanelor nevoiașe”, a declarat viceprimarul Cosmin Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here