Acasa / Headlines / 62 de elevi în practică la Jandarmeria Gorj

62 de elevi în practică la Jandarmeria Gorj

Începând de astăzi 16 mai până pe 06 septembrie 2019, pe durata a 80 de zile lucrătoare,  un număr de 62 (şaizeci şi doi) de elevi din anul  I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, efectuază stagiul de practică la Jandarmeria Gorj.

Elevii s-au prezentat la sediul unității și au participat la întâlnirea cu comanda unității, fiind repartizaţi la subunitățile de ordine publică şi au participat la instructaje specifice.     

Stagiul de practică pe care îl vor efectua cuprinde două etape pentru formarea deprinderilor practice, prima etapă în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică iar în cea de-a doua etapă în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Tg-Jiu și Motru și în localitățile Bumbești Jiu, Novaci, Tg-Cărbunești, Tismana, Rovinari și Runcu.

Elevii vor fi îndrumaţi pe întregul stadiu de practică și vor executa misiuni numai împreună cu tutorii profesionali desemnați la nivelul unităţii, care la finalul stagiului îi vor aprecia cu note care vor fi înaintate instituției de învățământ.          

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*