18.8 C
Târgu Jiu
marți, august 11, 2020
Acasă Social 9 iulie, dată limită pentru depunerea cererilor de plată

9 iulie, dată limită pentru depunerea cererilor de plată

- Advertisement -

Se apropie data limită pentru depunerea cererilor de plata pentru Schemele de ajutor de stat. Conducerea APIA Gorj transmite beneficiarilor că solicitările se depun online și că termenul de 9 iulie este valabil inclusiv pentru modificari la cererile de plata/sprijin, cu aplicarea unei reduceri  de 1% pentru termenul inițial.

Pana in prezent, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2020, la nivelul Centrului judetean Gorj al APIA, s-au depus un numar total de 17.746 cereri (99,43 % din programat) pentru o suprafata de 70.856 hectare (107,74% din programat).

“Avnd in vedere  prelungirea  termenelor  pentru depunerea  cererii  unice  de  plata  si  notificarea modificarilor acesteia, precum si prelungirea termenelor sesiunilor de depunere a Cererilor de plata pentru Schemele de ajutor de stat aferente Masurii 8 si Masurii 15 din cadrul PNDR 2014 -2020, termenul final de depunere a acestora, cu penalitati, este data de  9 iulie 2020, inclusiv.

Reamintim ca pentru a respecta prevederile privind distantarea sociala si a preveni raspandirea pe teritoriul Romaniei a epidemiei  de  coronavirus, dar si pentru a minimiza pe cat posibil efectele negative  asupra activitatilor din sectorul agricol, completarea Cererilor unice de  plata se realizeaza pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesand link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistenta.

Documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de  inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice catre Centrele judetene/locale APIA de care apartin fermierii.

Totodata, precizam ca beneficiarii mai pot depune, in acelasi  termen, modificari la cererile de plata/sprijin, cu aplicarea unei reduceri  de 1% pentru fiecare zi lucratoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul daca, cererea de plata, respectiv formularul de modificare a cererii de plata, ar fi fost depus pana la data de 15 iunie 2020 inclusiv”, a transmis APIA Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Marcel Romanescu negociează, dar nu prea știe ce negociează! Vezi despre ce este vorba

Pe pagina sa de socializare, Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, se laudă că a fost la o întâlnire cu Marcel Boloș, ministrul Fondurilor...

Surpriză de proporţii pentru un şofer din Târgu Jiu care a parcat maşina lângă ghena de gunoi

Un şofer care a parcat maşina lângă ghena de gunoi dintr-un cartier din municipiul Târgu Jiu s-a trezit cu o plasă plină de gunoi...

Eduard Lădaru : Lista de consilieri a PNL pentru Primăria Târgu Jiu: “Tot felul de pistolari și interlopi”

Lista de consilieri a primarului Marcel Romanescu, criticată de contracandidați. Eduard Lădaru susține că actualul primar și-a început vizitele în oraș, în rândul cetățenilor,...

O nouă conducere la Rotary Târgu Jiu

Clubul Rotary Târgu Jiu are un nou Comitet Executiv. Președintele în exercițiu, Costel Mitruț, administrator al unei cunoscute firme din Târgu Jiu, a preluat...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini