Acțiune de donare de sânge din partea jandarmilor gorjeni

0
136

Trei jandarmi gorjeni s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru a dona sânge. Aceștia au răspuns apelului lansat de conducerea centrului, care se confruntă vu o criză de sânge.

„Donează sânge! Salvează vieți! Astăzi, 28 aprilie a.c., trei jandarmi gorjeni au dat curs apelului privind deficitul de sânge transmis în spațiul public, și, s-au alăturat în mod voluntar donatorilor gorjeni de sânge, mergând la donare.
Printr-o bună colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, am desfășurat în decursul timpului numeroase campanii de donare de sânge, în care au fost implicați jandarmii gorjeni dar și membrii de familie sau vecini și prieteni ai acestora, ultima acțiune fiind organizată în perioada 15-19 februarie a.c., când am participat la efortul comun de a aduce speranță și încredere pentru cei a căror viață depinde de sânge.
Vă adresăm rugămintea să continuăm împreună aceste acțiuni benefice comunității, să sprijinim pe cei aflați în suferință și lansăm apelul: Donează sânge! Salvează vieți!“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here