Acasa / Headlines / Actorii teatrului din Târgu Jiu, în spectacol la București

Actorii teatrului din Târgu Jiu, în spectacol la București

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ va fi prezent în București, cu piesa „Sărutul“ pe data de 19 februarie, când se sărbătorește Ziua Națională Brâncuși. Actorii teatrului din Târgu Jiu vor urca pe scena Teatrului „Odeon“.

„Suntem bucuroși și onorați să-l sărbătorim pe patronul spiritual al orașului nostru în București, în deplasare. Suntem București că vom fi foarte aproape de «Kilometrul 0“ al capitalei, la Teatrul Odeon. Este un eveniment organizat în parteneriat cu Liga culturală «Fii Gorjului», cu Asociația «Acasă la Brâncuși», Instituția Prefectului și Consiliul Județean Gorj. Vom juca pe scena teatrului bucureștean spectacolul «Sărutul», un eseu vizual și teatral în regia lui Horațiu Mihaiu. Spectacolul va fi prezentat pe data de 19 februarie, de la ora 19,00, la Teatrul «Odeon» din București. Este o adevărată bucurie pentru noi pentru că e cel mai bun loc în care să desfășurăm la standardele cele mai apropiate de cele pe care le avem la sala din Târgu Jiu“, a spus Cosmin Brehuță, directorul Teatrului „Elvira Godeanu“.

Critici de teatru, prezenți la spectacol

Printre invitați se vor număra directori de teatre și critici de teatru. „Vom avea parte de invitați de marcă, atât de la nivelul oficialităților, atât de la nivel local și județean, cât și național. Vor fi prezenți și foarte mulți oameni de specialitate, directori de teatre și critici de teatru, cu care sper să avem o seară reușită“, a mai precizat Cosmin Brehuță.

Tot în cadrul Zilei Naționale Brâncuși, la București va mai avea loc și o expoziție cu lucrări aparținând artiștilor plastici gorjeni. „Acest eveniment face parte dintr-un ansamblu de manifestări. Trebuie să amintesc de expoziția de arte vizuale cu lucrări ale artiștilor din Gorj desfășurat la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. Este un eveniment realizat cu sprijinul Ministerului Culturii și al Identității Naționale“, a adăugat Cosmin Brehuță.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*