Afaceristul Florin Păduraru, condus pe ultimul drum! Sute de mesaje de condoleanțe în mediul virtual

0
317

Sute de mesaje pline de durere au fost postate pe pagina de socializare a lui Florin Păduraru, patronul firmei România Hidro Service din Târgu Jiu, care a murit la doar 48 de ani. Acesta a decedat vineri în urma unui infarct miocardic, lăsând în urmă două fetiţe de 11 şi 8 ani, dar și sute de persoane îndurerate.

Trecerea în nefiinţă a lui Florin Păduraru i-a luat pe toţi prin surprindere. Nimeni nu se aştepta ca unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti gorjeni să plece în lumea de dincolo la doar 48 de ani. Angajaţii firmei sunt şi ei şocaţi de vestea morţii subite a şefului lor. Nicolae Popescu, directorul comercial al societăţii România Hidro Service, a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care regretatul afacerist se afla alături de salariaţii săi, imagine însoţită de mesajul ,,Nu te vom uita niciodată”. Şi Viorel Caragea, fostul şef al IPJ Gorj, şi-a exprimat regretul faţă de cele întâmplate. Acesta a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu bunul său prieten, cu mesajul ,,Odihneste-te în pace, prieten drag!”

Resuscitat zeci de minute

Conform celor apropiaţi, la orele prânzului acestuia i s-a făcut rău la birou, mergând de urgenţă la SJU din Târgu-Jiu. Medicii au încercat cu disperare să îi salveze viaţa bărbatului. În cele din urmă, aceştia au solicitat un elicopter SMURD pentru ca afaceristul să fie transportat la un spital din Bucureşti. Transferul acestuia nu a mai fost posibil deoarece starea de sănătate s-a înrăutăţit. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. La scurt timp, Florin Păduraru a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l stabiliza.

Persoane din familia decedatului susţin că acesta ştia că are probleme de sănătate, însă în urmă cu câteva luni, atunci când a mers la Bucureşti pentru investigaţii, medicii îi administraseră un tratament pe care îl respecta cu sfinţenie.

A fost sportiv de performanţă

Florin Păduraru a fost sportiv de performanţă. Acesta a jucat la echipa naţională de handbal, activând ca portar. Timp de 20 de ani, Păduraru a jucat la echipa de tineret a României şi la Real Villepinte Vert Galant Pais din Franţa. Acesta a început să lucreze în domeniul hidraulic în Franţa, acolo unde a fost şef la un atelier pe aeroportul Charles de Gaulle.

În present, acesta era patronul societăţii România Hidro Service, companie care se ocupă cu realizarea de garnituri hidraulice, fiind unul dintre cei mai mari exportatori din judeţul Gorj.

Marţi, 23 ianuarie 2018, ora 12:00, Florin Păduraru va fi condus pe ultimul drum, la cimitirul din cartierul Vărsături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here