Ajutoarele de la UE au rămas în depozit. Târgujienii “au uitat” să le ridice

0
291

Gorjenii trebuie să se grăbească să ia produsele de la UEAjutoarele de la Uniunea Europeană zac în depozite pentru că târgujienii nu vin să le solicite. Mai multe pachete cu produse de igienă personală dar și alimente așteaptă să fie ridicate de cetățenii care beneficiază de ajutor socială.

Anul acesta produsele alocate cu titlu gratuit persoanelor nevoiașe nu mai prezintă interes pentru beneficiari. Conducerea Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu susține că nu înțelege motivul lipsei de interes.

Redistribuire

„Din păcate nu am reușit să împărțim produsele pentru beneficiarii de ajutor social și de alocație de susținere a familiei. Pe lângă produsele de igienă avem și produsele alimentare. Întotdeauna când au fost produse alimentare oamenii au fost interesați să vină să le ridice. Nu înțelegem reticența, chiar mă așteptam ca oamenii să fie mai receptivi. Aceste produse pot fi ridicate până pe data de 8 august, după această dată putem distribuiri produselor din stoc următoarelor categorii, persoanelor cu handicap. După data de 8 august ei pot solicita aceste produse, în limita stocului disponibil și a situației încadrării la data respectivă. Noi suntem la dispoziția dumnealor, distribuim produsele în incinta Stadionului. Respectăm distanțarea doar să vină beneficiarii noștri”, a transmis Alin Toader, directorul Direcției de Protecție Socială din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here