Ajutor pentru o familie bătută de soartă din comuna lui Tudor Vladimirescu

0
1954

O familie bătută de soartă din comuna Vladimir are nevoie de ajutor. O voluntară care a aflat povestea familiei Burugă, cu doi copilași, vrea să-i ajute și face un apel la oamenii cu suflet mare.

„Ei sunt familia Buruga din comuna Vladimir, sat Lunca, Gorj, cu doi copii minunați, Albert, de 8 ani, și Ionela, de 5 ani. Este o familie greu încercată de soartă cu tatăl având semipareză  pe partea dreaptă. Acesta era stâlpul casei până să nu se întâmple această nenorocire. Trăiesc doar din alocațiile copiilor și mamică mai merge prin la vecini să muncească cu ziua“, a prezentat Daniela Cîrjan, cazul familiei Burugă.

 

„Astfel de cazuri mă lasă cu inima frântă!“

 

Mama făcea pâine atunci când a fost găsită de doi tineri, care s-au oferit să le dea o mână de ajutor. Daniela Cîrjan vrea să le facă o bucurie celor doi copii și părinților de sărbătorile de iarnă: „De caz au aflat niște buni prieteni de-ai mei, Petre și Răzvan. Ei au găsit-o pe mămică făcând pâine la copii, pentru că nu avea ce să le pună pe masa.

Oare trăim în secolul 21? Tatăl este bolnav și fără niciun ajutor de la stat? În ce tara trăim oare? Astfel de cazuri mă lasă cu inima frântă!

Oare voi, parlamentarilor, puteți dormi bine, cu burtica plină prin vacanțele voastre de lux? Când voi vă răsfățați prin Dubai, zilnic zeci de copii plâng de foame și frig!

Mămica cară lemne cu spinarea din pădure sa aibă să își încălzească puișorii ei!

Oare vom putea face ceva și pentru aceasta familie? Le vom putea aduce bucurie în suflet de Crăciun? Haideți sa le schimbam și micuților noștri sărbătorile de iarnă, să vina și la ei Moș Crăciun!. Cine dorește ma poate contacta!

+491709549842

Sau pe whatsapp 0763766189“, a mai transmis Daniela Cîrjan.

 

 

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here