Acasa / Headlines / Andreea Maria are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală malignă

Andreea Maria are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală malignă

Gavrilescu Andreea Maria, o fetiță de numai 4 anișori, din satul Sohodol, oraș Tismana, a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală malignă.

În urmă cu doar câteva zile a fost operată la Spitalul Clinic Bagdasar Arseni din București urmând ca zilele următoare să fie transferată la Institutul Clinic de Oncologie Fundeni, pentru a începe procedurile standard de recuperare post-operatorii iar apoi, în funcție de evoluția stării de sănătate și puterea de a se lupta pentru viața ei, va fi transferată la o clinică specializată din Uniunea Europeană.

Apelul a fost făcut de un localnic care a fost mișcat profund de drama prin care trece micuța fetiță și familia acesteia. Acesta început o campanie de strângere de fonduri pe un site de socializare dar și în toate magazinele de pe raza orașului Tismana.

”Fiind foarte marcat de drama acestei familii tinere din orașul nostru, am hotărât să mă implic și să demarez o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta financiar familia să continue lupta cu această boală necruțătoare și de a salva viața micuței ANDREEA MARIA.
Cei care doresc să contribuie financiar pentru ajutorul acestei familii mă pot contacta la numărul de telefon: 0740 372 286 (sau sms).
De asemenea, vă anunț că vom deschide câteva puncte de colectare în magazinele de pe raza orașului nostru (în fiecare sat).

Vă rog din suflet să ne implicăm cu toții și să donăm o sumă cât de mică, să o ajutăm pe micuța ANDREEA MARIA să trăiască!” este mesajul transmis de Narcis Petre Remetea.

Toți cei care doresc să o ajute pe micuța Andreea Maria sunt rugați să doneze în contul deschis pe numele GAVRILESCU CONSTANTIN LAURENȚIU: RO93RZBR0000060020053081

De asemenea toți cei care trec pragul localității Tismana pot dona în toate magazinele deschise în zona sau chiar în farmacia din localitate.

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*