Apel disperat! Fiul unui miner riscă să își piardă piciorul! S-a infestat cu un virus într-un spital din Gorj

0
41

emc rosiaSindicatul Liber EMC Roşia a prezentat pe o reţea de socializare povestea dramatică a unui gorjean care încearcă să-şi salveze fiul în vârstă de 16 ani. Băiatul ar putea rămâne fără un picior după ce a contactat un virus din spital şi se luptă cu acesta de mai bine de 2 ani. Tatăl este disperat, mai ales că situaţia materială nu îi permite să îi asigure fiului un tratament corespunzător. Salvarea ar putea veni de la o clinică privată, însă costurile se ridică la peste 15.000 de euro.

apel umanitar„Sindicatul Liber EMC Roșia vă roagă să oferiți câteva minute acestui mesaj, în care vă strigă un glas al unui tată disperat. El se numește FLOREA GABRIEL IONEL, din Comuna Plopșoru, sat. Sărdănești, jud. Gorj, care cu 2 ani în urmă a avut ghinionul ca fiul lui, FLOREA IONATAN, în vârstă de 16 ani, să își rupă piciorul stâng și în urma operației la Spitalul din Turceni, să se infecteze cu microbul Staphylococcus Aureus. Din păcate, rana rezultată în urma operației nu s-a vindecat nici până în ziua de astăzi, rana supurând continuu lichid și bucăți de os, ceea ce face ca osul sa nu se vindece. Despre Staphylococcus Aureus, probabil ştiţi că este unul dintre cei mai periculoşi microbi, fiind foarte rezistent la antibiotice şi aproape imposibil de anihilat. Tratamentul se face în România la Clinica Privată HIPER/ LIVEZENI din Tg-Mureș, care din păcate nu are contract cu casa de asigurări de sănătate din România.

apel umanitar 2Cheltuielile la aceasta Clinica, ajung undeva în jurul sumei de 16 mii, 18 mii de euro, perioada tratamentului fiind de cel puțin trei luni. Familia Florea Ion, nu are resursele financiare necesare nepermiţându-şi să ducă copilul la tratament, riscând ca în scurt timp copilul să își piardă piciorul. Cu toate că tatăl disperat a vrut să-și doneze un rinichi pentru a salva copilul, acest lucru nu a fost posibil datorită problemelor medicale avute de acesta. Noi, toți, putem ajuta această familie, sa meargă cu copilul la tratament sa devină un copil normal ca înainte de accident. Sunt sigur că în viață faptele bune sunt răsplătite, iar un gest făcut din tot sufletul aduce întotdeauna un sentiment de bucurie unic. Dăruind, îți oferi ție șansa de a fi un om mai bun!”, este mesajul postat pe facebook de Sindicatul Liber Emc Roşia.

Toţi cei care vor să ajute această familie o pot face donând orice sumă de bani în următoarele conturi:

RON: IBAN RO12INGB0000999906698448- titular Florea Gabriel Ionel.
EUR: IBAN RO43INGB0000999906638817
Cod SWIFT: INGBROBU,
Cod BIC: 606410008
Telefon de contact: 0763 655 990

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here