Acasa / Social / Apel pe Facebook pentru prinderea hoților care au lăsat o bătrână fără economii

Apel pe Facebook pentru prinderea hoților care au lăsat o bătrână fără economii

O bătrână în vârstă de 87 de ani, din localitatea Mătăsari, satul Brădeț, a fost deposedată de o sumă de 2.000 de lei de către două femei care nu au fost prinse de polițiști. Cei care au aflat de cazul bătrânei au făcut chiar un apel pe Facebook pentru găsirea autorilor, mai ales că mașina ar fi fost surprinsă în trafic de o cameră de supraveghere.

„Acum câteva zile, în comuna Mătăsari, sat Brădeț, patru individe (se pare că circulau cu această mașină), au intrat în casă peste mama prietenei mele, care locuiește singură și are vârsta de 87 de ani. Au sechestrat-o, au furat bunuri și o sumă de bani, după care s-au făcut nevăzute. Poliția este pe urmele lor. Ultima data au fost filmate de camerele de luat vederi în apropiere de Turceni“, a postat Adela Grecu, pe pagina sa Facebook.

În majoritatea cazurilor survine împăcarea părților

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a precizat că autoarele furtului au apelat la o metodă clasică: au oprit în fața casei bătrânei de 87 de ani, au cerut un pahar cu apă, au profitat de neatenția ei și au sustras de pe o masă suma de 2.000 de lei. „Se efectuează verificări, pentru identificarea autorilor“, a precizat Miruna Prejbeanu. Aceasta a precizat că nu s-a folosit violența și că nu a fost vorba de sechestrare.

Potrivit polițiștilor, cele mai multe cazuri de acest fel se termină prin împăcarea părților. Victimele aleg să-și retragă plângerile împotriva suspecților după ce își recuperează banii furați sau bunurile sustrase.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*