Acasa / Social / Aplaudați la scenă deschisă! Elevii talentați ai unei școli din Târgu-Jiu au pregătit un spectacol complex!

Aplaudați la scenă deschisă! Elevii talentați ai unei școli din Târgu-Jiu au pregătit un spectacol complex!

spect sc gen 2Acest an școlar s-a încheiat, așa că elevii talentați ai Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu (Școala Nr. 2 din cartierul CAM n.red), pregătiți de tânărul dansator Ionuț Albu, de la Doina Gorjului, au organizat un spectacol complex, cu foarte multe momente artistice deosebite! Elevii au dansat, au jucat, au cântat și s-au descurcat exemplar, fiind aplaudați de părinții prezenți în curtea unității școlare, dar și de colegii lor.

La fel ca și în anii trecuți, elevii Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” au pregătit un program artistic deosebit cu ajutorul lui Ionuț Albu, dansator al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului. Zeci de elevi au dat tot ce au avut mai bun pe scenă și și-au impresionat până la lacrimi părinții prezenți ca spectatori ai programului artistic. Curtea școlii a devenit neîncăpătoare pentru părinții emoționați, care au fost plăcut impresionați de ceea ce au pregătit copiii. „A fost un spectacol cu foarte multe momente artitice, și dansuri populare și moderne și dans țigănesc! Foarte frumos a fost! Cred că din toți anii, acesta a fost cel mai reușit program!”, a spus o mămică. Elevii Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” au la activ foarte multe premii, atât la învățătură, cât și la sport. Pentru spectacolul de final de an, copiii s-au pregătit mai multe zile, alături de tânărul dansator Ionuț Albu. „Copiii, pe care vreau să îi felicit pentru munca depusă și spectacolul minunat pe care l-au făcut, sunt pregătiți de mine. Am dansat și eu alături de ei în cadrul spectacolului cu ocazia încheierii anului școlar. Pe scenă au evoluat elevi din școală de la clasele I-VII, am avut invitate o elevă de la Școala Sfântul Nicolae și una de la Colegiul Spiru Haret. Au fost pregătite cântece populare, voce și instrument, invitată de onoare a fost Mihaela Bondoc, au pregătit și momente de muzica ușoară. Plus dansuri diverse: populare, balet, țigănesc, vals, latino, modern, plus tango și contemporan dansat de mine și o parteneră, talentata Petronela Ciora! Alți invitați, care au încântat spectatorii, au fost Juniorii Doinei Gorjului. Copii au fost intre clasa I și clasa a VII-a”, a spus Ionuț Albu. Și directorul Livia Zamfir a fost încântată de spectacolul pregătit de elevi. „A avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din școala noastră și de ani de zile avem această tradiție ca elevii să pregătească momente speciale, momente artistice pe care le prezintă în fața profesorilor și a părinților. Elevii care au dansat și au jucat și au executat minunat aceste momente artistice sunt pregătiți de un fost elev al nostru, Ionuț Albu, care este dansator al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului. Pe scenă au urcat și foști elevi de ai școlii noastre, care acum sunt liceeni, dar și invitații speciali ai coregrafului, dansatorii de la Juniorii Doinei Gorjului! A fost o zi frumoasă și îi felicit pe toți”, a declarat profesorul Livia Zamfir, directorul Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.

spectacol scoala 3spectacol sc gen 2spect scoala 4

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*