Artiștii de la Școala Populară Târgu-Jiu expun la Cluj Napoca

0
37

Elevii Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, de la clasa de pictură, vor expune la Cluj Napoca pe 9 februarie. Aceștia au primit invitație din partea clujenilor pentru a-și prezenta operele în cadrul unui vernisaj denumit „Copilăria – miracol şi magie”.

Artiștii de la Școala Populară Târgu-Jiu expun la Cluj NapocaAlături de elevii care vor expune se va afla și Oana Piscureanu, profesor în cadrul ȘPA Târgu Jiu. „Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu a primit zilele acestea o invitaţie din partea Şcolii Populare de Artă «Tudor Jarda» Cluj, de a participa joi, 9 februarie 2017, la evenimentul «Seara artelor» ediţia a V-a. La această acţiune participă un număr de 20 de şcoli de artă din ţară, centre culturale, asociaţii ale artiştilor plastici – care vor prezenta la rândul lor expoziţii tematice. În cadrul acestui eveniment cursanţii clasei de pictură, coordonaţi de profesor Oana Piscureanu, vor expune lucrări sub titlul «Copilăria – miracol şi magie»”, a informat Anamaria Alionescu, purtător de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

La expoziția de la Cluj Napoca vor participa şi alți profesori ai ȘPA Târgu-Jiu, în cadrul unui schimb de experiență. Delegația va fi condusă de Alexandru Bratu, managerul Școlii Populare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here