Asistenta medicală de la UPU a fost înmormântată

0
20

Asistenta medicală, în vârstă de 36 de ani, de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, care a fost diagnosticată cu cancer, în primăvara acestui an, s-a stins din viaţă.

Maria Păunescu suferea de tumoră malignă pleurală – mezotelion pleural epiteloid. Personalul medical de la UPU este în stare de șoc și au postat mesaje pe rețelele sociale prin care își exprimă durerea. „Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, m-am rugat pentru însănătoşirea ta, dar moartea a fost mai puternică şi te-a smuls dintre noi. Vei fi mereu in inima mea tot restul vieţii“, a transmis Georgiana, colegă cu Maria.

Avea o fetiță în vârstă de nouă ani

Au fost desfăşurate o serie de campanii pentru strângerea de fonduri. Maria Păunescu a fost la tratament la Viena. Maria Păunescu avea o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae din municipiul Târgu Jiu, iar sâmbătă, sicriul a fost mutat la casa familiei Păunescu din satul Dobriţa, comuna Runcu, acolo unde a fost înmormântată duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here