Acasa / Social / Asistenţi sociali din Gorj, nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Asistenţi sociali din Gorj, nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

gala excelentaLoredana Niculete, asistent social în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane cu Dizabilități ”Christian” din Târgu-Jiu, a fost nominalizată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Tânăra a fost nominalizată de Colegiul Naţional al Asistenţei Sociale şi poate fi votată online până la data de 27 februarie, ora 00.00. Evenimentul se află la cea de-a patra ediţie şi îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social.

lori niculeteCa și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale, se arată pe site-ul evenimentului. „Am fost nominalizată pentru premiul Asistentul Social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi. Votul se face online în perioada 20-27 februarie până la ora 24. Este pentru prima dată când particip la această gală. Deşi premiul este simbolic, evenimentul este organizat anual în semn de recunoştinţă pentru munca depusă de angajaţii în sistemul asistenţei sociale”, a spus Loredana Niculete.

Din judeţul Gorj au mai fost nominalizate şi alte persoane respectiv: Elena Dănciulescu – Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Corina Măruţoiu – Premiul asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale; Magdalena Bălan – Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost; Nicoleta – Lavinia Popescu – Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu; Angela Stoican – Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare; Corina Măruţoiu -Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale. Acestea pot fi votate la următorul link: http://poll.cnasr.ro/.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*