Acasa / Social / Autoritățile din Novaci și Baia de Fier, acuzate că nu au sprijinit acțiunea de sterilizare gratuită a câinilor

Autoritățile din Novaci și Baia de Fier, acuzate că nu au sprijinit acțiunea de sterilizare gratuită a câinilor

Autoritățile din Novaci și Baia de Fier, care administrează zona Rânca, sunt acuzate că nu au sprijinit în niciun fel organizarea campaniei „Hope Tour“, de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor. Locul în care a fost amplasat cabinetul veterinar mobil s-a aflat la o distanță de mai mulți kilometri. Zeci de animale au fost sterilizate. „Campania a fost relocată. S-a găsit o altă locație din cauza faptului că cei care trebuiau să organizeze în plan local nu și-au ținut promisiunile. Sunt câteva persoane de acolo care trebuiau să se implice, inclusiv autorități locale, astfel încât organizatorii, cei de la „Hope Tour“ au decis ca locația să fie schimbată“, a precizat Patricia Paraschiv, reprezentantă a Asociației Pro Animals, partener în cadrul proiectului.

Continuă acțiunile de sterilizare

Asociația Pro Animals efectuează periodic sterilizări gratuite. „Asociația desfășoară sterilizări gratuite din anul 2014 peste tot în județul Gorj. Continuăm campania de sterilizări în județul. Avem acțiuni în Târgu Jiu, Târgu Cărbunești, Motru, Peștișani, Mătăsari și în multe alte locații“, a mai spus Patricia Paraschiv.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*