17 C
Târgu Jiu
marți, iulie 7, 2020
Acasă Headlines Bărbatul care a încins hora în curtea spitalului din Târgu Cărbunești are...

Bărbatul care a încins hora în curtea spitalului din Târgu Cărbunești are o poveste de viață emoționantă

Teodor Popescu, din comuna Văgiulești, este bărbatul în vârstă de 60 de ani, care este cunoscut acum în toată România după ce a jucat hora în curtea spitalului din Târgu Cărbunești, după ce s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat. Acesta este autor a mai multor volume de poezii și a promis că se va întoarce la spital pentru a le face cadou personalului medical care s-a ocupat de tratarea sa.

Teodor Popescu crede că a luat noul coronavirus atunci când a mers la o casă de schimb valutar din Motru și nu a avut mănuși. S-a simțit foarte rău timp de mai bine de o săptămână și spune că i-au fost afectați rinichii și inima: „Cred că am luat virusul de la o casă de schimb valutar din Motru. Nu am avut mănuși în mâini când am mers acolo. Mi-a fost rău 9 zile. Febră 39 de grade, tuse, dureri de mușchi, mi-am pierdut mirosul și gustul, am avut dureri de cap. Mie mi a afectat rinichi și inima, plămânii au fost puternici, dar nu puteam respira din cauza durerilor de rinichi“, a precizat Teodor Popescu.

Acesta a fost internat la secția cardiologie și este foarte mulțumit de îngrijirea primit: „Tot colectivul de la cardiologie merită un sărut mâinile. Nu îi cunosc pe fiecare în parte, dar voi merge, să îi cunosc pe toți“.

Internat în spital împreună cu nepoata

Teodor Popescu a fost internat în spital împreună cu nepoata sa, Elena Cojocaru, în vârstă de 14 ani, care suferă de autism și de care are grijă singur. Fata s-a vindecat mai devreme și a plecat acasă în urmă cu o săptămână. „Și Elena a fost internată, a fost externată în urmă cu o săptămână Elena nu a avut simptome, a fost asimptomatică“, a povestit bărbatul.

Elena Cojocaru, nepoata sa de care are grijă, este pasionată de pictură și chiar a avut o expoziție în Motru. Mama fetei lucrează și acum în Anglia și se ocupă ca Elena să aibă parte de toată îngrijirea necesară.

Elena se exprimă mult mai ușor pe calea desenului, iar mama sa i-a făcut o pagină specială pe Facebook unde cei interesați pot să-i achiziționeze lucrările, iar banii vor fi folosiți pentru terapia pe care Elena o urmează la clinicile specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Spitalele din Gorj sunt pline cu pacienți cu COVID-19. În spitalul din Târgu Jiu nu mai este niciun pat liber

În cele două spitale din Gorj în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus numărul celor care sunt internați a ajuns la cel...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini