spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesBaza de Tratament de la Săcelu își așteaptă clienții. Vezi prețul tarifelor...

    Baza de Tratament de la Săcelu își așteaptă clienții. Vezi prețul tarifelor practicate în 2018!

    Baza de la Tratament de la Săcelu se va deschide la finele acestei săptămâni, anunţă conducerea Complexului Energetic Oltenia. În această perioadă se fac ultimele pregătirile necesare pentru ca Baza de Tratament să îi primească pe toţi cei care vor să îşi petreacă timpul liber în această vară în staţiune.

    Bazinele, hotelul şi spaţiile pentru tratament sunt administrate de Complexul Energetic Oltenia, administrația companiei anunțând că în următorul wekend primii turiști vor ajunge la Săcelu. „Începând cu data de 16 iunie va fi deschisă Stațiune Săcelu. Conform Contractului Colectiv de Muncă, salariații Complexului beneficiază de intrarea gratuită. Tariful de wekend este de 13 lei pentru restul turiștilor, reducere pentru pensionari, studenți și elevi de 9 respectiv 8 lei iar tariful săptămânal este de 10 lei. Intrarea este liberă pentru copii sub 10 ani. Sperăm să avem un număr ridicat de turiști, ca și în anii trecuți, urmând ca în 2019 să se facă în Statiune Săcelu investiții masive astfel încât să avem și posibilități de cazare”, a declarat Ion Rușeț consilierul directorului CEO.

    Baza de tratament de la Săcelu este una din cele mai apreciate din Oltenia, iar în perioada de vară, baza aduce venituri importante administratorului, existând taxă de intrare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: