Biblioteca Județeană „Christian Tell“ și-a reluat activitatea în mod normal

0
72

Biblioteca Județeană „Christian Tell“ și-a reluat activitatea în mod normal, începând de astăzi. Totuși, cei care vin la bibliotecă trebuie să respecte anumite restricții: „De astăzi, 7 iunie, vă așteptăm să împrumutați sau să restituiți documente și în spațiile din Filiala pentru Copii, filiala Victoria, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 9,00-17,00. De asemenea, vă invităm să consultați documente în Sala de lectură de luni până vineri în același interval orar, 9,00 -17,00.

Important! Restricțiile sanitare în vigoare ne obligă la prudență, astfel încât vă mulțumim pentru înțelegerea de a respecta regulile privind purtarea măștii în interior, păstrarea distanței sociale și dezinfectarea mâinilor la intrare. Din aceleași motive, în sala de lectură putem oferi accesul doar pentru 8 – 10 locuri.

Fiindcă s-a dovedit util, păstrăm serviciul de rezervare de documente prin intermediul formularului de rezervare de pe site-ul nostru www.bibliotell.ro  sau prin telefon“, se arată într-un comunicat al Bibliotecii Județene „Christian Tell“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here