Acasa / Headlines / Biblioteci în aer liber, la Rovinari

Biblioteci în aer liber, la Rovinari

Autoritățile din Rovinari încurajează cititul. De ieri, două biblioteci în aer liber își așteaptă cititorii. Fără formulare ci doar bazându-se pe spiritul civic, cărțile pot fi împrumutate de oricine își dorește să lectureze.

Ideea care a devenit un fapt comun în marile orașe din România este de ieri pusă în practică la Rovinari. Oricine poate împrumuta o carte fără a fi nevoie de un permis special. „Vrei să ai parte? Deschide o carte! Noi, angajații Primăriei Rovinari, am adus cărți noi în cele două biblioteci în aer liber, din Bulevardul Minerilor și de lângă foișorul din Piața Veche! Știm că ziua trece repede, că ai serviciu, școală, copii, prieteni, televizor, telefon și tabletă. De azi, cei pasionați de lectură au și cărți, gratuit, fără legitimație și fără niciun fel de formalitate, în cele două biblioteci în aer liber din Rovinari. Îți alegi cartea, o citești, o aduci înapoi și-ți iei alta! Deschide o carte, ca să ai parte!”, transmite primarul din Rovinari Robert Filip.

Un comentariu

  1. Fleosc ! Populism ieftin ! Doi ani de zile „bibliotecile” alea au stat pustii , pe rafturi zacand ratacite cateva pliante ale ” Martorilor lui Iehova” iar un afis lipit pe geam atentiona eventualii amatori de literatura ca se pot produce accidente (?) !!! Mai mult ca sigur ca un gratar cu mici ( marca Philips) si un dozator de bere vor avea mai mult succes la rovinarenii insetati de … cultura !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*