Bucurii împărțite copiilor din cadrul DGASPC Gorj

0
134

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, Decathlon Târgu-Jiu a sponsorizat Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, cu produse și echipamente sportive în valoare de 5200 lei. Beneficiarii serviciilor sociale din cadrul CSCCNS Târgu-Jiu au primit biciclete, trambuline, saltele pentru cabinetul de kinetoterapie, mingi, dar și echipamente sportive cu care copiii să poată desfășura activități recreative și să facă mișcare.

“Pe lângă această sponsorizare, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu a marcat Ziua Internațională a Drepturilor Copilului și printr-o serie de activități organizate sub sloganul ”Nu abuzurilor, da drepturilor!”. Pe parcursul zilei, beneficiarii complexului s-au bucurat de o sesiune de instruire cu privire la drepturile copiilor, precum și de o informare pe tema bullying-ului, implicați în această activitate fiind și reprezentanți ai poliției. Mai mult decât atât, copiii au participat la un curs de prim-ajutor, dar și la numeroase activități sportiv-educative desfășurate în aer liber”, a transmis conducerea DGASPC, Claudiu Laurențiu Diaconescu

În fiecare an, reprezentanții CSCCNS Târgu-Jiu, cu sprijinul conducerii DGASPC Gorj, se implică în organizarea de activități specifice pentru a marca așa cum se cuvine Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. În acest an, activitățile au fost gândite și concepute astfel încât să fie respectate toate măsurile privind prevenirea infectării cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here