Cadrele didactice care vor ieşi la pensie vor fi sărbătorite

1
250

Cadrele didactice din judeţul Gorj care vor ieşi la pensie în acest an vor fi sărbătorite în cadrul unei festivităţi care va avea loc sâmbătă, 18 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul de vară din municipiul Târgu Jiu.
„Acţiunea va consta în aprecierea şi felicitarea profesorilor care se pensionează în acest an şcolar. Este foarte important să marcăm acest moment din carierea dumnealor şi să le mulţumim pentru deceniile petrecute la catedră şi mi-ar plăcea să devină o tradiţie. Sunt 80 de cadre didactice care au depus cereri de pensinonare şi nu se vor mai întoarce la catedră. Mi se pare foarte important să nu plece fără să le mulţumim pentru activitatea dumnealor“, a precizat Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
Acţiunea este organizată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.
Alin Petre

1 COMENTARIU

  1. Cel mai sinistru inspector scolar general din toate timpurile! Lipsit de orice competenta pentru aceasta functie. Dar un mare DEPUTAT al acestui judet stie el mai bine ce si cum. Vorba unui mare-mare interpret al Romaniei: „una-i mama la copii, alta-i pofta inimii’.
    Cu toata dragostea domnule autor al articolului, dar publicand asemenea articloe, esti complice la ingroparea definitiva a invatamantului gorjean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here