3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăHeadlinesCâini din Gorj, duși în adăposturi din Hunedoara

Câini din Gorj, duși în adăposturi din Hunedoara

Direcția de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj, alături de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj – Biroul Protecția Animalelor au desfășurat o acțiune ce a vizat strângerea animalelor. Mai multe animale, ținute în condiții improprii, au ajuns la asociații de profil, care se vor ocupa de vaccinarea lor și găsirea unui stăpân.

„Am participat, alături de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj – Biroul Protecția Animalelor, la o acțiune în urma căreia 15 câini și 22 de pisici, dintre care 7 pui de maxim 2 zile, au fost plasați în adăposturi, acolo unde vor primi hrana și tratamentul necesar.
Aceștia erau ținuți în condiții improprii, majoritatea fiind închiși în mașini.
Mulțumim, pe această cale, Asociației „Chinologica Little Mary/Micuța Maria Sălaj”, cea care a preluat și se va ocupa de cele 22 de pisici, dar și Asociației „Serviciului Județean pentru Ocrotirea Animalelor Fără Stăpân” din Hunedoara, cea care a preluat cei 15 câini și pe care i-a dus în adăpostul de la Uricani.

Cei 15 câini urmează să fie microcipați, deparazitați și vaccinați”, a transmis Luis Popa, directorul Direcției de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

Peste 80 de maidanezi din zona Rânca au fost sterilizați

0
Peste 80 de câini maidanezi din zona montană Rânca au fost sterilizați de o echipă...

(VIDEO) Câini „zburători”, la exerciții cu Salvamontul, pe Transfăgărășan

0
Salvamontiștii din patru județe au făcut exerciții spectaculoase pe Transfăgărășan, alături de câinii dresați să...

Imagini înduioșătoare cu Muick și Sandy, câinii Reginei Elisabeta, în așteptarea cortegiului funerar

0
https://www.facebook.com/leparisien/photos/a.63261289062/10161183605359063/?type=3 Imagini cu Muick și Sandy, câinii Reginei Elisabeta a II-a, în așteptarea cortegiului de mașini lângă...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: