Campanie umanitară pentru rovinărenii cu probleme financiare

0
21

O rovinăreancă și mai multe prietene au inițait o campanie umanitară cu ocazia sărbătorii Sfântul Nicolae, iar după ce a văzut că au reușit să facă o bucurie celor cu probleme financiare, au prelungit acțiunea și de Crăciun. Sunteți așteptați să donați haine, rechizite, jucării, chiar și alimente pentru cei mai săraci!

Simona Rădoi se implică de ani de zile în viața comunității locale, mereu cu scopul de a îi ajuta pe cei mai năpăstuiți. Anul acesta, împreună cu un grup de femei a inițiat o campanie umanitară de Moș Nicolae, pe care o prelungesc și de Crăciun. „Am numit-o «Împreună în lumea copiilor». Scopul a fost să donăm, să dăruim copiilor cu mai puține posibilități materiale, jucării, rechizite și hăinuțe. Am reușit să donăm aproape 60 de pachete copiilor. La cererea unor persoane cu suflet mare, care ne-au rugat să prelungim această campanie, am luat decizia să mai strângem ajutoare pe care le vom împărți în preajma Crăciunului! Fiecare din noi poate fi Moș Crăciun. Spiridușii lui Moș Crăciun deja s-au apucat de treabă, acum se sortează ceea ce am primit pe vârste, sex”, a spus inițiatoarea acțiunii, rovinăreanca Simona Rădoi. Pe data de 20 decembrie, ajutoarele Moșului vor pleca la drum!

 
 
 
 
 
 

Croitorim pentru bucuria altora

Simona Rădoi mai desfășoară în această perioadă și o altă campanie. „Cu sprijinul domnnului primar, care ne-a susținut și ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie, a luat naștere și a treia acțiune «Să croitorim pentru o cauză nobilă». S-au donat materiale pentru confecționat pleduri (pături), avem masini de cusut, și vom croitori pentru spitale, pentru persoanele care au nevoie. O donație mică de la dumneavoastră, un dar mare pentru cei săraci! Fiți alături de noi pentru a sprijini pe cei care independent de voința lor nu pot să se bucure de Sfintele sărbători. Din puținul dumneavoastră, dăruiți și celor năpăstuiți de soartă. Mulțumim tuturor care ați fost alături de noi în această perioadă”, a mai spus Simona Rădoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here