10 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăSocialCampanii de informare în patru comune despre COVID-19

Campanii de informare în patru comune despre COVID-19

Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din Romania a desfășurat o campanie de informare despre COVID-19 în mai multe comune din județul Gorj. Cetățenii au fost informați de mai mulți voluntari de la Crucea Roșie despre ce înseamnă noul coronavirusul și ce efecte are acesta.

Campania s-a derulat în patru comune din județul Gorj: Bălești, Scoarța, Albeni și Polovragi.

„Voluntarii s-au implicat în organizarea de caravane și în activități de transmitere de informații despre COVID-19. Ținta noastră sunt 400 de adulți și 500 de copii. Pentru elevi și copii vor fi organizate sesiuni de educație, sănătate și suport emoțional. Acțiunile vor fi susținute de voluntarii noștri, care, unele dintre ei, sunt cadre didactice“, a spus Marius Vlaicu, președintele filialei Gorj al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

170 de pachete cu produse vor fi distribuite familiilor sărace

În cadrul aceluiași program vor fi oferite familiilor lipsite de posibilități financiare 170 de pachete cu produse de igienă. „Se vor organiza și se vor distribui cu sprijinul voluntarilor aproximativ 170 de pachete igienice“, a mai precizat președintele filialei Gorj al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -