spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăSocialCând se vor da voucherele de vacanță pe anul 2019

    Când se vor da voucherele de vacanță pe anul 2019

    Vouchere de vacanță 2019. După ce au existat voci din turism care au declarat că s-au acordat târziu anul acesta, autoritățile au luat măsuri. Succesul de anul acesta, despre care au vorbit atât agenții din turism cât și beneficiarii, se pare că poate căpăta dimensiuni și mai mari dacă tichetele vor fi acordate mai devreme. Au existat însă rapoarte și consultări importantme până când s-a stabilit ca și în 2019 să se păstreze aceeași formă, iar valoarea să rămână de 1450 de lei.

    Una dintre marile necunscute rămâne data la care funcționarii publici vor primi aceste vouchere de vacanță. Deși până acum nu s-a făcut nicio declarație publică pe această temă, surse din Ministerul Turismului au declarat, pentru DC News, că se fac eforturi ca totul să fie gata la începutul anului viitor, după aprobarea bugetelor. Așadar, există mari șanse ca tichetele să ajungă în posesia oamenilor până în martie pentru a prinde și perioada de primăvară.

    Referitor la primirea efectivă a voucherelor de vacanță pentru 2019, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, în exclusivitate pentru DC News, că acestea se vor acorda „Pe tot parcursul anului viitor. Ordonatorul principal de credit este cel care stabilește”. Este important de știul faptul că voucherele de vacanță sunt valabile un an de zile.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: