Acasa / Headlines / Cântărețul Marius Petrișor a scris o carte despre uciderea oribilă a soției sale

Cântărețul Marius Petrișor a scris o carte despre uciderea oribilă a soției sale

Marius Petrișor, soțul poștăriței care în urmă 14 ani a fost ucisă într-un mod oribil, pentru a i se fura geanta în care se afla o sumă de peste 20.000 de lei, banii unor pensionari, a scris o carte despre acest episod cumplit care îi marchează și acum viața.

„Dincolo de durere“ este titlul cărții care a apărut anul trecut la Editura „Cetatea Deva“, iar peste câteva zile va fi lansat și la Roma, în cadrul unui eveniment la care vor participa mai mulți oameni de cultură. „Cartea este scrisă în memoria soției mele, pe care am iubit-o foarte mult. Îi păstrez o amintire puternică. Ea rămâne pentru mine viața mea. Volumul cuprinde și trei poezii. Am relatat despre tot ce s-a întâmplat în perioada respectivă: crima care a avut loc, trăirile noastre, ale mele și ale fiicei, pentru că am trecut prin momente foarte dificile. Cineva avusese ideea de a scrie un roman polițist despre acest subiect și m-am gândit eu să scriu o carte despre tot ce a fost“, a precizat Marius Petrișor. Acesta a compus și două doine despre drama vieții sale în care își cântă durerea din sufletul său.

„Ceva miroase urât în cazul soției mele“

Și în momentul de față, cazul poștăriței nu este elucidat în totalitate. Marius Petrișor a aflat de curând că rămășițele soției sale au fost găsite de către o altă persoană, nu de cea menționată în rechizitoriu, iar coloana vertebrală a fost găsită în pădure, dar el nu a primit-o pentru a o îngropa: „Ceva miroase urât în cazul soției mele. M-a contactat o doamnă de curând să-mi spună că ea și cu soțul ei au găsit rămășițele soției, soțul fiind cel care le-a observat, însă în rechizitoriu apare o altă persoană. De asemenea, mi-a spus că era și coloana vertebrală a soției mele, dar că s-a rupt în momentul în care s-a ridicat. Eu am aflat acum despre aceste lucruri. Nu mi s-a spus nimic. Am primit câteva rămășițe pentru a le înmormânta creștinește, dar nu și coloana soției mele“.

O crimă comisă cu sânge rece

Ioana Petrişor, care lucra ca poștăriță, a dispărut, în vara anului 2005, cu tot cu geanta cu banii de pensii pe care trebuia să-i împartă beneficiarilor. S-a zvonit că aceasta ar fi fugit cu banii. Soțul ei era plecat în străinătate, la muncă. Două luni mai târziu, în judeţul Mehedinţi, într-o pădure aflată în apropierea drumului către Băile Herculane, a fost găsit scheletul unei femei. Marius Petrişor a constatat că îmbrăcămintea îi aparţinea soţiei sale, iar în urma investigaţiilor efectuate, anchetatorii au stabilit că este este vorba de cadavrul poştăriţei.

În urma anchetei, oamenii legii au reuşit să dea de urma criminalilor: Gabriel Marghitu, Grigore Burlan şi Iulian Pană. Conform rechizitoriului, aceştia au urmărit-o pe poştăriţă o perioadă îndelungată, astfel că ştiau că urma să plătească pensiile în ziua respectivă. Unul dintre ei o cunoşteau pe poştăriţă, aşa că a fost convins-o să urce în maşină. Pe drum, au sufocat-o cu o pungă de plastic şi au înţepat-o cu o surubelniţă până când şi-a dat ultima suflare.

Doi dintre criminali au primit pedepse de 30 de ani de închisoare, iar altul de 23 de ani.

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*