Acasa / Social / CARNAVALUL PRIETENIEI LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ,,MIHAI EMINESCU” TG-JIU

CARNAVALUL PRIETENIEI LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ,,MIHAI EMINESCU” TG-JIU

,,Copilăria durează toată viață. Ea se întoarce mereu pentru a însufleți secțiuni mari ale vieții de adult. Poeții ne vor ajuta să găsim copilăria vie din noi, această lume permanentă, durabilă, de neclintit”. – Gaston Bachelard

 Grădinița cu Program Prelungit ,,Mihai Eminescu” Tg-Jiu a organizat în data de 31 mai 2019, Festivalul interjudeţean de muzică și dans CARNAVALUL PRIETENIEI.

Copilăria este lumea mirifică din care lipsește tristețea. Aici, copiilor li se citește mereu pe fețe veselia, iar grijile îi ocolesc cu încăpățânare. În acest tărâm al fanteziei, buzele lor știu doar să râdă, iar sufletele lor zboară precum fluturii suavi în lumina caldă a soarelui de primăvară. Inocența cu care copiii își trăiesc copilăria este asemenea gingășiei prin care florile gustă din splendoarea vieții.

  Micuții preșcolari au cântat, au dansat o varietate de dansuri. Au fost prezente la festival grupuri vocale şi trupe de dans ale școlilor partenere: Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși” Tg-Jiu, Liceul Teologic Tg-Jiu, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Rovinari, Grădiniţa Nr. 1 Rovinari.

De asemenea, prichindeii s-au putut bucura  în continuare de o mulţime de baloane colorate, confetti, de prezența unor personaje din poveşti, zâne surpriză din desene animate, au cântat și au dansat pe melodiile cântecelor pentru copii: Aram sam sam, Am o căsuță mică, Dacă vesel se trăiește, Cântecul lui yupi, A fost odată un castel.

 ,,La mulți ani, dragi copii!” 

Prof. Ana Maria BîzdoacăProf. Maria Augustina Jurebie

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*