30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAdministratieCasă nouă pentru 40 de familii din Motru

Casă nouă pentru 40 de familii din Motru

Municipiul Motru este în continua dezvoltare. Deși sunt probleme în domeniul construcțiilor, forța de muncă și materialele fiind greu de găsit, autoritățile din oraș anunță că anul acesta vor finaliza mai multe șantiere.

Cosmin Morega afirmă că s-a lucrat pe mai multe paliere, pentru ca cetățenii să se bucure de confortul cuvenit. Mai multe locuințe sociale urmează să fie repartizat tinerilor din oraș.
“La Motru șantierele continuă. Lucrăm pe mai multe domenii, infrastructură modernă , spital, social. Avem lucrări de amenajare peisagistică și mobilier urban. În acest an, cred că pe final de 2022, vom finaliza infrustructura rutieră în centrul orașului. O investiție de circa 50 miliarde lei vechi. Ne apropiem și de finalizarea lucrărilor la ambulatoriului Spitalului Municipal Motru. Vom finaliza lucrările și la blocul de locuințe sociale. 40 de familii din Motru vor beneficia de o casă nouă. Am depus mai multe proiecte pe Programul Anghel Saligy atât pe canalizare- apă și vorbim de Râpa, Leurda și Horăști, cât și pe infrastructura rutieră. Avem în plan să realizăm și piste de bicicliști. Tot pe final de an, vor ajunge și cele patru autobuze electrice care vor facilita transportul populatiei”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega.

Modernizări ample la două spitale din Gorj

0
Aproape 10 milioane de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vor fi...

Trei blocuri pentru cadre medicale și profesori, la Tismana

0
Autoritățile din Tismana pregătesc un proiect care vizează elaborarea documentației pentru a obține finanțarea necesară...

Reacția Primăriei Târgu Jiu în scandalul evaluării directorului de la Teatrul „Elvira Godeanu“

1
Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au reacționat în urma scandalului evaluării directorului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!