14.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăHeadlinesCățelușă accidentată de mașină în zona Rânca, adusă de un echipaj de...

Cățelușă accidentată de mașină în zona Rânca, adusă de un echipaj de jandarmi montani la un cabinet veterinar din Târgu Jiu

O cățelușă lovită de o mașină în zona Rânca a fost preluată de un echipaj de jandarmi montani, în urma unui apel la 112, și dusă la un cabinet veterinar din Târgu Jiu, pentru a fi salvată.

Dacă nu era adusă la medicul veterinar pentru a fi îngrijită, Steluța nu avea nicio șansă de supraviețuire.

„Se poate și la noi! Mulțumesc Jandarmeriei Montane Rânca și Poliției Novaci pentru implicare!

Un apel la 112 a schimbat viața cățelușei de doar cinci luni accidentată de mașină și lăsată să agonizeze în zăpadă, la Rânca, cu fracturi multiple la ambele membre posterioare și bazin plus alte probleme care îi puneau viața în pericol. Potrivit martorilor, deși cățelușa se zbătea și plângea îngrozitor, aproape toți treceau, se uitau și plecau.

Nu cunosc numele celor care nu au rămas nepăsători și au sunat dar, dacă văd această postare, vreau să le mulțumesc, pentru că datorită dumnealor cățelușa Steluța are acum o șansă la viață!

Steluța a fost adusă ieri la cabinet în șoc hipovolemic și am reușit stabilizarea hemodinamică până la ora 3 azi-noapte, deși au fost momente când am crezut că o pierdem. Azi am transportat-o la un alt cabinet veterinar, pentru radiografiile necesare și am programat intervenția săptămâna viitoare!

Va fi un drum lung până la recuperarea completă și uneori anevoios, dar cred vom reuși!“, este mesajul transmis pe Facebook de către medicul veterinar Patricia Paraschiv.

Steluța are nevoie de hrană corespunzătoare

Steluța are nevoie de o alimentație corespunzătoare și tratament pentru a putea supraviețui.

„În toată această perioada va fi internată la cabinet! Cei care doresc să o ajute pot să mă contacteze și să-i aducă hrană specială necesară în această perioadă.

Costurile care decurg din investigațiile imagistice, intervențiile chirurgicale necesare și tratamente vor fi preluate de Asociația Pro Animals, astfel că cei care doresc să ajute o pot face donând pentru acest caz ( contul Asociatia Pro Animals il puteti gasi pe pagina de facebook)“, a mai transmis Patricia Paraschiv.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -