Caz incredibil la Fărcăşeşti! Primăria vrea să ajute o tânără bolnavă, dar consilierii PSD se opun!

0
25

O adolescentă din comuna Fărcăşeşti are nevoie de ajutor financiar pentru investigaţii medicale şi o intervenţie chirurgicală. Din cauza situaţiei precare, mama acesteia a solicitat primarului să fie ajutată, iar edilul a propus în Consiliul Local acordarea unei sume de bani pentru fata care are o malformaţie genitală. Proiectul a fost supus aprobării, însă cei patru consilieri ai PSD şi doi ai PMP au votat „împotrivă”.

primaria-farcasestiFata are nevoie de 5.000 de lei pentru o operaţie ce ar urma să fie efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, însă consilierii PSD şi PMP au refuzat să îi acorde ajutorul adolescentei. „ Am propus în Consiliul Local, dar au votat pentru aprobare doar şase consilieri, cei din partea PSD şi PMP nu au fost de acord să oferim acest sprijin financiar. Îmi pare foarte rău pentru această situaţie, dar nu am putut să fac nimic în această privinţă”, a declarat Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcăşeşti.

Proiectul de hotărâre privind acordarea ajutorului financiar a fost respins cu şase voturi „pentru” şi şase „împotrivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here