Ce se va întâmpla la primul Festival al Lavandei din Gorj

0
153

Organizatorii primei ediții a Festivalului Lavandei au anunțat programul manifestărilor. Accesul este gratuit dar se va face pe baza de invitatie, numărul locurilor disponibile fiind limitat.

Festivalul va începe la ora 18,00 cu prezentare antreprenori locali: Lavandinne Store, Abund Berry, Cămara cu savoare, Umur. Între orele 19.00-20.00 va avea loc un concert de muzică clasică susținut de Cvartetul Accente al Liceului de arte Constantin Săvoiu din Târgu Jiu.

Acțiuni pentru sprijinirea antreprenorilor locali

Festivalul este organizat de Clubul Rotary din Târgu Jiu, în parteneriat cu Asociația pentru Democrație Educație Respect și Lavandinne. „Ne propunem să începem o serie de acțiuni pentru sprijinirea antreprenorilor locali și profitând de frumusețea lavandei înflorite organizăm un eveniment deosebit, îmbinând muzica clasica cu frumusețea locului. Ai simțit vreodată mirosul câmpurilor de lavandă? Oricare ar fi răspunsul, cel mai bine ar fi să nu ratați o asemenea oportunitate“, a transmis Ștefan Ghimiș, președintele Asociației pentru Democrație Educație Respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here