Acasa / Headlines / Cei mai activi voluntari și cei mai merituoși elevi vor fi premiați

Cei mai activi voluntari și cei mai merituoși elevi vor fi premiați

Cei mai activi voluntari, dar și elevii și studenții cu rezultate deosebite, vor fi premiați în cadrul Galei Tinerilor, care va avea loc pe data de 14 iunie.

„Evenimentul se adresează tinerilor merituoși ai judeţului Gorj, cei care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale. Astfel, în cadrul evenimentului se vor premia cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret, cei mai activi elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, dar și cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB, organizatorii evenimentului.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor premia elevii și studenții olimpici, cei care au câștigat premii la olimpiade și concursuri naționale.

Tinerii din cadrul organizațiilor de tineret sau din consiliile școlare care doresc să intre în competiție pentru a fi premiați, trebuie să se înscrie până pe data de 06.06.2019, ora 20:00, pe site-ul www.gala.lsucb.ro. Aceștia trebuie să trimită un formular care este foarte simplu de completat, în care să menționeze activitățile la care au participat, iar pe site se pot găsi toate detaliile referitoare la eveniment“, se arată într-un comunicat de presă al Ligii Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”.

Tema Galei va fi Constantin Brâncuși

Gala tinerilor este organizat de către Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și Consiliul Județean al Elevilor Gorj. „Este un eveniment prin care dorim să susținem tinerii, să îi încurajăm să continue drumul pe care l-au ales și să se dezvolte pe plan profesional. De asemenea, în acest an ne propunem ca în cadrul evenimentului să discutăm și despre Constantin Brâncuși, pentru ca tinerii și nu numai, să fie mult mai bine informați despre marele sculptor gorjean“, se mai arată în comunicatul de presă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*