Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză de la CT Motru, activitate de succes

0
134

Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză de la CT Motru, activitate de succesZilele trecute, la Colegiul Tehnic Motru s-a desfăşurat „Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză”, activitate care a stat sub semnul creativităţii, deschiderii şi varietăţii. La cercul pedagogic au participat profesoarele Gabriela Hoară, Denisa Vlad și Adriana Morega, 30 de profesori din județ invitați de cele trei profesoare și elevii claselor a IX-a A și a X-a B din CT Motru.

Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză de la CT Motru, activitate de succesÎn cadrul Cercului Pedagogic al profesorilor de limba engleză de la Colegiul Tehnic Motru, lecția demonstrativă a fost susținută de Gabriela Hoară. Profesoara Denisa Vlad a diseminat pentru cei prezenți proiectul „Leonardo Da Vinci-mobilități”, desfășurat în Portugalia, iar Adriana Morega a pregătit, ajutată de elevii săi, un program artistic intitulat „Thanksgiving Day”. La cerc au asistat 30 de profesori de limba engleză de la mai multe unități de învățământ din județ, inspectoarea Marieta Pavel și metodistul Oliviu Arsenie. Ajutați și îndrumați de dascălii lor, elevii claselor a IX-a A și a X-a B au interpretat o piesă de teatru în limba engleză și s-au descurcat admirabil. De asemenea, în cadrul acestui cerc pedagogic au fost organizate activități interesante, elevii și profesorii discutând despre un stil de viață sănătos și ce presupune acesta, câți dintre noi respectăm regulile unei vieți sănătoase etc. O elevă de la clasa a XI-a A a adus 30 de dovlecei creați prin arta origami. De asemenea, potrivit dascălilor care au susținut lecțiile, au fost prezentate strategii de predare-învățare grație unui material video, iar elevii au spus rugăciunea „Tatăl nostru” atât în limba enegleză, cât și în franceză. Elevii au dat dovadă de seriozitate în pregătirea activităților și au demonstrat celor prezenți că știu foarte bine limba engleză și gramatica acesteia.

Despre Proiectul „Leonardo Da Vinci-mobilități”

Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză de la CT Motru, activitate de succesCercul pedagogic al profesorilor de limba engleză de la CT Motru, activitate de succes15 elevi ai Colegiului Tehnic Motru au participat în vara anului 2014, în cadrul Programului „Leonardo da Vinci-mobilități” la un stagiu de pregătire profesională organizat în parteneriat cu o organizație din Barcelos, Portugalia. Acest proiect a fost câștigat de directorul din aceea perioadă, profesor Niculina Chițulescu, care s-a implicat mereu în activități benefice elevilor săi. Proiectul inițiat de elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Motru s-a intitulat „Competențe practice europene în domeniul mentenanței sistemelor de calcul și a rețelelor de calculatoare”. Elevii au participat în cadrul acestui program la un stagiu de pregătire profesională, în timpul căreia au avut de determinat parametrii componentelor unui sistem de calcul folosind programe de diagnoză ale hard-ului, de verificat plăci video și de instalat drivere. Acestui proiect i s-a făcut diseminarea în cadrul cercului pedagogic de la CT Motru de către profesorul Denisa Vlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here