11.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 23, 2020
Acasă Social Colegiul Tehnic “Ion Mincu” din Târgu Jiu a donat viziere de protecție...

Colegiul Tehnic “Ion Mincu” din Târgu Jiu a donat viziere de protecție cadrelor medicale din prima linie

Echipa de robotică a școlii, TeamPhoenix, sprijinită de colectivul de profesori a realizat 50 de viziere de protecție pe care le-a donat Spitalului de Urgență din Târgu Cărbunești, această unitate spitalicească fiind declarată de autoritățile centrale Centru Pentru Combaterea COVID19.

”Vizierele sunt printate 3D, apoi asamblate în condiții de igienă și dezinfectare. Această acțiune nu este una singulară. Vor fi realizate viziere și pentru Spitalul Județean de Urgență  Târgu Jiu. Acest demers a fost posibil datorită sponsorilor: Fundația Emag, filamente3d.ro, zco.ro, zspotmedia.ro”.

Unitatea școlară este implicată pe mai multe planuri în criza pandemică, existând elevi voluntari din cadrul școlii postliceale sanitare, la solicitarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu și DSP Gorj iar echipaje SMURD sunt cazate e perioada stării de urgență în căminul internat al școlii” au transmis reprezentanții colegiului.

Pentru a continua campania de realizare a vizierelor de protecție atât de necesare în aceste zile, elevii fac apel la oamenii de afaceri din Târgu Jiu care pot ajuta financiar sau cu materiale. Tel. de contact al echipei: 0768578304.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini