Acasa / Headlines / Complexul de Îngrijire și Asistență- Suseni, suprasolicitat

Complexul de Îngrijire și Asistență- Suseni, suprasolicitat

„Complexul de Îngrijire și Asistență- Suseni” de la Dobrița funcționează în această perioadă la capacitate maximă. Condițiile oferite și profesionalismul celor ce muncesc în unitate fac ca cererile să vină pe bandă rulantă. Din păcate unitatea are un număr de cazare limitat astfel încât la ora actuală locurile în centrul de bătrâni de la Suseni sunt epuizate.

Centrul devenit casă pentru mai mulți bătrâni ai Gorjului a devenit neîncăpător după ce zeci de vârstnici au ajuns aici. Conducerea unității susține că nu se mai primesc cereri deoarece numărul de paturi existent în unitate nu mai permite. „La ora actuală Complexul de Îngrijire și Asistență- Suseni este ocupat 100% în ceea ce privește numărul locurilor de cazare. Avem un număr de total de 89 de beneficiari de servicii care dispun de tot confortul necesar ”, a declarat directorul Complexului Tiberiu Tătaru.

Investiții, pe final de an

Unitatea din Dobrița a fost ținta mai multor scandaluri pe parcursul anului trecut. După ce a intrat într-un proces de reabilitare, lucrurile s-au îndreptat. Acum conducerea are în vedere noi investiții noi în centru. „În ceea ce privește personalul noi credem că un plus de două infirmiere ar fi binevenit. În rest, nu sunt probleme din punct de vedere al cadrelor medicale. Ca investiții sperăm ca spre finalul anului să reușim să dotăm cabinetul de kinetoterapie. Mai avem nevoie și de piese de mobilier pe care dorim să le înlocuim. Sperăm să modernizăm și spălătoria spitalului prin achiziționarea a două mașini de spălat și un uscător de rufe industrial, necesar pentru beneficiarii nostri ”, a mai declarat directorul Complexului Tiberiu Tătaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*