Acasa / Social / Concertul Cameral Lyra Gorjului

Concertul Cameral Lyra Gorjului

Școala Populară de Artă Târgu Jiu, alături de Consiliul Județean Gorj, vă invită joi, 28 martie, ora 19:00, la Concertul Cameral Lyra Gorjului.

Alături de Orchestra de Cameră Lyra Gorjului vor evolua doi violoniști excepționali, de talie internațională: Ion Stănescu, fost membru al Filarmonicii Oltenia, colaborator al orchestrelor din Roma, Bolona, Torino și Neubrandemburg- Germania, și  Marco Bartolini – violonist cu o bogată activitate, la San Pietro in Casale, Ancona, Jesi, Ravenna și Pesaro; concertează în Italia și peste hotare cu Orchestra Filarmonică FORMIG-Marchigiana, Orchestra Internațională a Italiei, Orchestra Simfonică Rossini, Orchestra Teatrului Regio din Parma, ORER-Orchestra „Arturo Toscanini”, Orchestra Teatrului Petruzzelli din Bari, Orchestra Operei Italiene.

În program: Wolfgang Amadeus Mozart – Divertisment în Re Major, K. 136 și Divertisment în Si bemol major K. 137,  Johann Sebastian Bach – Dublu concert în re minor și Antonio Vivaldi – Concert pentru doua viori în la minor.

 La pupitrul dirijoral al orchestrei de cameră se va afla violoncelistul Mircea Suchici, membru al Filarmonicii din Oltenia.

Prezentarea programului aparține doamnei prof. dr. Mihaela Sanda Popescu.

Evenimentul se va desfășura la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți pensionari este de 7 lei.

Toți gorjenii sunt invitați să ia parte la o seară memorabilă în care vor avea ocazia să ascultate muzică de bună calitate.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*