24.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 17, 2022
AcasăSocialConcurs despre economie la UCB! Artego a sprijinit organizarea

Concurs despre economie la UCB! Artego a sprijinit organizarea

UCB-centruFacultatea de științe Economice a Universității ‘Constantin Brâncuși’ din Târgu-Jiu va organiza a II-a ediție a concursului național de eseuri ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI cu scopul de a promova educația economică în contextul unei dezvoltări durabile.

Concursul este dedicat liceenilor care doresc să își prezinte viziunea creativă asupra economiei și a implicațiilor acesteia în viața individului și în societate într-un cadru specializat de cunoaștere în care schimbul de informații să fie valorificat. Libertatea ideilor, efortul de căutare a adevărurilor esențiale despre lume și viață și onestitatea cercetării sunt valori ce ghidează spațiul academic fiind, totodată, și pilonii de dezbatere în cadrul acestei sesiuni de eseuri.

La acest eveniment științific și-au anunțat participarea elevi din diferite unități de învățământ din țară (București, Târgu Ocna, Horezu, Rovinari, Motru, Fărcășești, Târgu-Jiu). Autorii tuturor eseurilor participante vor primi certificate de participare, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate. Desfășurarea unui eveniment la cote de exigență specifice unor standarde ridicate se bazează pe sprijinul valoros oferit de către sponsori. În acest sens, comitetul de organizare a celei de-a doua ediții a concursului, ‘ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI’ a fost sprijinit de S.C. Artego S.A., BRD — Groupe Societe Generale și SC Contab Suport Juscu S.R.L. Facultatea de științe Economice adresează o invitație de a participa la eveniment tuturor celor care consideră că pot susține demersul întreprins: specialiști din toate domeniile de activitate, reprezentanți ai instituțiilor publice, mass-media, ONG-urilor și mediului de afaceri, considerând că numai în echipă putem construi fundația unui viitor sigur și prosper, iar responsabilitatea ne revine tuturor.

Alte informații relevante sunt disponibile pe website-ul dedicat concursului: http://www.utgjiu.ro/conferinte/2017/concurs_economia/

Mai multe bilete Transloc achiziționate prin aplicația mobilă

0
Călătorii din municipiul Târgu Jiu care folosesc mijloacele de transport în comun s-au obișnuit...
Ce au descoperit jandarmii la un control de rutină într-un club?

Acuzați de tentativă de omor. Două victime înjunghiate

0
Doi scandalagii au scos cuțitele și au înjunghiat doi ocupanți ai unui autoturism, fiind acuzați...

8 posturi vacante de asistent medical la DGASPC

0
La jumătatea acestei săptămâni, este programat, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!