Condițiile în care trăiește acest bătrân te vor face să plângi! Îl poți ajuta să aibă o viață mai bună!

0
29

batran 1Își duce traiul în condiții inumane, dar sufletul bun pe care îl are l-a făcut să aibă grijă de 30 de câini. Este povestea tristă a unui bătrân din comuna Fărcășești, județul Gorj. Bărbatul își trăiește viața în condiții mizere, iar medicul veterinar Patricia Paraschiv a inițiat o acțiune umanitară pentru cei care vor să îi dea o mână de ajutor și să îi schimbe viața acestui vârstnic.

batran 2Bătrânul își duce traiul într-o casă dărăpănată și nu are nici măcar un pat în care să doarmă. Din cauza situației deplorabile în care se află, omul are nevoie de ajutor din partea celor cu suflet mare. „Haideți să ne mobilizam și să dăm o mână de ajutor acestui bătrân! Săptămâna viitoare vrem să mergem acolo din nou! Avem nevoie de voluntari pentru a igieniza curtea și încăperile în care stă, avem nevoie de ajutor pentru a repara gardul (care este distrus) și pentru a-l ajuta să trăiască decent (un pat, lenjerie, paturi, dulap și orice altceva ce considerați că este nevoie). Fac apel la prieteni, la jurnaliști, la persoane care își permit financiar să ajute, la iubitori de animale care vor să ajute acest domn cu o inima mare, dar cu o situație foarte grea și, nu în ultimul rând, la autoritățile din Fărcășești, Gorj! Condițiile în care trăiește sunt greu de imaginat și de descris! Până acum, singurul «ajutor» pentru situația în care se află a fost amenda de 1000 ron primită de la inspectorii DSV Gorj! În ceea ce privește cele 30 de animale pe care le are în grijă, Asociația Pro Animals îl ajută cu hrana și cu sterilizarea gratuită (în campania de săptămâna viitoare), dar este nevoie și de adopții! Totodată, se vor dona castroane, cuști dar se va face și o acțiune de deparazitare a tuturor animăluțelor! Haideți, oameni buni, să dăm o mână de ajutor!!! Să nu dăm cu parul și să judecăm (cum fac unii)!”, a scris Patricia Paraschiv, medic veterinar al Asociației Pro Animals.

batran 3Persoanele care vor să ajute se pot adresa inițiatoarei acțiunii pe pagina sa de Facebook sau cotidianului „Impact în Gorj” la numărul de telefon 0751 229 484.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here