Copetiții sportive în Tg-Jiu de ciclism, cros și oină

0
63

În perioada 21-23 septembrie Asociația Scout Society organizează în Târgu-Jiu o serie de competiții sportive, precum: ciclism, cros și oină care vor fi organizate în cadrul proiectului Sport4all, co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+ Sport și implementat în perioada 01.01-31.12.19.

Evenimentele sportive se vor desfășura în felul următor:

– cros, 21 septembrie, ora 10:00, startul va fi dat în Piața Prefecturii;

– ciclism, 22 septembrie, ora 10:00 și va avea ca punct de plecare – Piața Prefecturii;

– oină, 23 septembrie, ora 10:00, Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu.

Participanții sunt rugați să se prezinte pentru competițiile de cros si ciclism la punctul de înscriere (lângă Prefectură) începând cu ora 9:30 pentru a-și ridica materialele destinate evenimentului.

Traseul, atât pentru competiția de cros, cât și pentru cea de ciclism va avea 3 km, fiind reprezentat de 3 ture ale zonei pietonale-centru (Strada Victoriei).

Totodată, mai multe detalii puteți găsi la adresa   http://sport4all.scoutsociety.ro/ dar și la evenimentul public de pe facebook: https://web.facebook.com/events/2405274799795581/ .

Activitătile organizate au ca scop încurajarea practicării sportului de către persoane de toate vârstele, promovarea și încurajarea utilizării mijloacelor de transport alternativ, contribuind în acest fel si la reducerea poluării.

Sport4all implică 5 organizații din diferite țări, precum Odred izdivaca Posejdon din Croația, CSOD din Slovenia, Champions Factory din Bulgaria, Ayuntamiento de Maracena din Spania și Asociația Scout Society din România.

Colaboratorii locali în implementarea proiectului sunt: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria municipiului Târgu-Jiu, Târgu-Jiu Shopping City, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică “Constantin Brâncuși” și Organizația Națională Cercetașii României, filiala Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here