2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSocialCopiii, sărbătoriţi de ziua lor în Târgul Auto Succes!

Copiii, sărbătoriţi de ziua lor în Târgul Auto Succes!

targ-auto-1-iunie-9Zeci de copii au uitat pentru o zi de teme şi au venit în Târgul auto pentru a se distra aşa cum se cuvine de ziua lor. Fundaţia „Succes aproape de oameni” s-a alăturat demersului Organizaţiei Judeţene „Tinereţea Gorjului” şi au organizat împreună o serie de activităţi care să le pună la încercare dibăcia copiilor.

targ-auto-1-iunie-7Ziua de 1 Iunie a fost celebrată în Târgul Auto Succes de zeci de copii. Concursuri interactive şi de dans, dar şi desene pe asfalt şi karaoke, toate acestea au fost menite să le aducă zâmbetul pe buze tuturor copiilor prezenţi. Cei mici au fost foarte receptivi şi nu s-au dat la o parte de la provocări. Fără nicio emoţie, copiii au urcat pe scena amenajată în Târgul Auto şi au demonstrat că sunt extrem de talentaţi. „Îmi place foarte mult să desenez, dar şi să cânt. Am desenat o căsuţă, un îngeraş şi o inimioară. Astăzi este ziua tuturor copiilor”, a spus Anastasia, o fetiţă de doar 5 ani. „Mi-a plăcut primul concurs cu paharele, am reuşit să bag câteva mingi, dar vreau să particip şi la celelalte”, a spus un băieţel. „Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Organizaţia Judeţeană de Tineret „Tinereţea Gorjului”, împreună cu Fundaţia „Succes aproape de oameni”, am organizat o serie de activităţi pentru copiii din judeţul nostru. Încercăm să îi bucurăm şi pe ei dându-le o multime de premii”, a spus Crina Gurică, reprezentant al Organizaţiei Tinereţea Gorjului.

Surprize din partea Fundaţiei „Succes aproape de oameni”

targ-auto-1-iunie-8Copiii s-au distrat, au desenat, au participat la concursuri, iar la final au fost răsplătiţi cu dulciuri şi multe jucării. Nu este pentru prima dată când Compania Succes, prin Fundaţia „Succes aproape de oameni” organizează astfel de evenimente, în trecut fiind iniţiate şi numeroase acţiuni caritabile. „Ne bucurăm că tinerii şi copiii au avut parte de distracţie şi veselie în Târgul Auto Succes, cu jocuri, concursuri şi dans în aer liber, fiind plăcut surprinşi de surprizele special pregătite pentru ei. De-a lungul timpului, Fundaţia „ Succes aproape de oameni” a susţinut diverse proiecte sociale, umanitare, educaţionale şi campanii pentru victimele calamităţilor naturale. Pe partea de sănătate şi acţiuni umanitare, prin intermediul programului intern „Ajutăm împreună”, au fost susţinuţi aproximativ 50 de copii şi adulţi cu grave probleme de sănătate”, a declarat Carmen Turtoi, Preşedintele Fundaţiei „Succes Aproape de Oameni”.

targ-auto-1-iunie-6targ-auto-1-iunie-5targ-auto-1-iunie-4

targ-auto-1-iunie-3targ-auto-1-iunie-2targ-auto-1-iunie-1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -