Acasa / Social / Copilărie dulce în culori fericite la Grădinița cu Program Prelungit ”Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu

Copilărie dulce în culori fericite la Grădinița cu Program Prelungit ”Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu

Cu zâmbete și voie bună, cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu s-au gândit să marcheze Ziua Copilului organizând un atelier inedit de pictură cu preșcolarii din unitate.

Astfel, cu invenții năstrușnice, doamnele educatoare (Cutuca Gabriela, Bistreanu Sanda, Bucălae Raluca,Cernea Andreea, Dăescu Roxana, Geană Cristina, Ionescu Corina, Matei Cristina, Moroșanu Camelia, Semen Nicoleta, Șetran Daiana și Vâlceanu Alexandra) au ghidat mânuțele copiilor în paleta de culori vioaie, creând, în mod fictiv, cele mai dulci aminitiri copilărești: acadele și oameni de turtă dulce, toate realizate din polistiren.

”Așa era copilăria noastră! Frumoasă, veselă, pură și plină de zâmbete și iubire. Jocurile pe calculator, telefoanele nu existau… Cu toții ne jucam afară, în nisip, desenam,”bucătăream”, iar timpul zbura uneori prea grăbit. Am vrut să dăm astăzi o pată de culoare curții interioare și să invităm preșcolarii într-o ”expediție” prin ținutul acadelelor din povești, pictate cu măiestrie de cei mici, în culori calde și vesele. Ziua de 1 iunie este ziua când, cu sufletele nostalgice, călătorim cu toții în timp; ne întoarcem azi, mai mult ca oricând, în fascinanta copilărie. Ne bucurăm că această joacă în culori îi încântă pe cei mici și descoperă că bucuria vine din lucruri mărunte și simple. Să nu uităm că suntem copii cât timp ne dorim noi să fim”, a  transmis consilierul educativ, Prof. Draica Clara Lorena.

Activitatea a fost pe placul copiilor, aceștia bucurându-se și de jocuri în aer liber, de muzică, dar și de prezența mascotelor Minnie și Mickey.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*