Acasa / Social / Cultivatorii de tomate, așteptați să-și depună solicitările pentru ajutorul de minimis

Cultivatorii de tomate, așteptați să-și depună solicitările pentru ajutorul de minimis

Cultivatori de tomate sunt așteptați la sediul Direcției pentru Agricultură Gorj pentru a-și depune cererile ca să beneficieze de ajutorul de minimis, în sumă de 3.000 de euro.

„La fel ca și anul trecut, vor continua programele de minimis pe care ministrului Agriculturi le-a lansat. Vorbim de programul de ajutor la tomate, de 3.000 de euro pentru beneficiarii care cultivă tomate în spații protejate, sere și solarii. Așteptăm publicarea hotărârii de guvern în Monitorul Oficial“, a precizat Alin Petrică, directorul interimar al Direcției pentru Agricultură Gorj.

15 martie, termenul limită pentru primul ciclu

Termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru primul ciclu este de 15 martie. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură îi vor contacta pe cultivatori în vederea întocmirii documentelor. „Cu toate acestea, chiar în această săptămână vom lua legătura cu toți potențialii beneficiari și vom face actele preliminare pentru a putea fi înscriși în program, având în vedere că cei pentru ciclul I perioada de depunere a documentelor este până la data de 15 martie“, a mai precizat directorul Direcției pentru Agricultură Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*