2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăSocialCum arată pliantul care va ajunge în peste 1000 de gospodării din...

Cum arată pliantul care va ajunge în peste 1000 de gospodării din Gorj!?

Peste 50.000 de gospodării din întreaga țară au fost selectate  pentru a participa la  recensământul  de probă efectuat de Institutul Național de Statistică în luna  martie  2021,  ca  etapă de pregătire a Recensământului Populației și Locuințelor care va avea loc în semestrul I al anului 2022. În Gorj vor fi recenzate aproximativ 1000 de locuințe, 12 sectoare din Municipiul Târgu Jiu și nouă sectoare în comuna Bălești. Recesământul de probă are loc în perioada 10-31 martie.

“Ați primit acest pliant deoarece ați fost selectat să faceți parte din eșantionul recensământului de probă, din luna martie a acestui an. Aveți posibilitatea de a vă autorecenza, prin completarea online a chestionarului individual. Dacă, din motive întemeiate, nu vă veți putea autorecenza, în ultimele zece zile din luna martie, veți primi vizita unui  recenzor la reședința  dumneavoastră pentru desfășurarea interviului. Autorecenzarea aduce ca beneficii: evitarea contactului cu persoane externe locuinței dumneavoastră, gestionarea timpului liber conform preferințelor, asigurarea calității răspunsurilor furnizate direct de dumneavoastră. Vă încurajez să participați la  recensământul de probă și vă mulțumesc că ne sunteți alături în acest demers important pentru noi toți!”, este mesajul transmis de președintele Institutului de Statistică, Tudorel Andrei, pe pliantul ce va fi împărțit în toate gospodăriile vizate.

Autoritățile atenționează populația că  orice acțiune menită să împiedice  accesul  personalului  de  recensământ în  vederea  desfășurării  activităților de  recenzare, în interiorul zonelor rezidenţiale aflate în proprietate private, constituie  contravenție  și  se  sancționează cu amenzi cuprinse între 1.000 și 5.000 lei

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -